21 October 2009

Penghabisan Bulan Syawal...

Assalamualaikum...


Haa.....sudah berlalu dah bulan syawal...tunggu lah plak tahun depan...dan dah habis dah koleksi baju raya...tunggu tahun depan plak tempah..hahaha...ckp macam tak hengat dunia...padahal 2 pasang baru di tempah...alah taylor dok sebelah bilik jer...so..apa nak susah...

entry ni sempena penghabisan syawal lah...di iringi dengan majlissss MAKANNNNN...

emm..tak dok keje lain lah..kalau dah kata program FOOD TECH...memang makannn....

tapi kali ni makan besttt punya...dan tentu lah tukang masak nya yang sememang nya pro of the world lah...kak siti dan kak nora...dan sudah tentu lah main menu nya...mesti ada MEE KARI...tu baru satu menu..ada bebeberapa menuuu lagi...memang banyak....we love me kari kak siti...btl tak puan.shu cayanggg...?? hahahaha...kalau lah LEEDS tu dekat-dekat mcm kl ngan shah alam...aku rasa hari2 shu ulang alik makan mee kari...hahaha..

kepada cik kay pun...sila jeles sekarang yer....we all kat sini memang raya sungguh-sungguh okey..sebulan raya...sebulan jugak lah ada jemputan rumah terbuka..penghabisan nya di tamat kan di rumah MEKDAH sabtu ni...jom kita pakat2 berkumpul di rumah mekdah...shu tak join ke..??? kah2kah2...

dan semasa entry ni di tulis pun...kaum2 ibu kat lab ni tengah buat trifle lah pulak...tak tahu lah plak bila nak makan...sampai kan seminggu ni...bancuh air pun dah pakai DISPENCER tu dah...seminggu ni on jer...mmg best lah...sebelah air oren..sebelah air nescafe...fuhhh...sejukkk tekak seminggu ni...tak yah gi cafe sengal tu...

Oh yer....sekarang ni tengah konvo uitm...so..ketensionngan aku pun menaik lah...sebab kul 7 subuh sapei tu pun dah jem yang maha sanagttttt....aku yang umah leh nampak pintu belakang uitm tu pun kena pusing tawaf shah alam ni dulu..masuk pintu depan...tu pun jemmmm....emm..padahal ibu bapa dah disediakan tempat parking..pastu siap ada shuttle bas lagi hntr sampai pintu DSB...nak jugakkk sumbat2 masuk pintu tuk staf...heran2...tiap2 tahun mcm ni...eee..boringggg...tapi UITM DI HATIKU...huahuahua...bodek2...


emm...dah lah konvo habis 27hb...so...tahan lah azab jalan sesak ni....jom layan gambor makan2...harap-harap shu dan husband dan cik kay terubat rindu korang kat kami ni dan mee kari...kahkahkah...





gang kak aida..sekarang dah join gang kita orang...gang makannnn...huhu






gambar ni nak menunjukkan lengan baju kak siti tu yer...
sepanjang hari lengan nya ala SALOMA....






i like pic ni....hahahaha....kenapa tu..???
kelakar lah tgk muka masing2....






haa..baru manissss adekkk sayangggg.....







eh...kak atie dari prog.bio pun leh join,,,,,kih2....






saya adalah memakai baju baru tau..last tuk raya sebulan...huhuhu






eh2...wani nampak mata sebiji...huhuhu...
3 orang kat depan mmg gila glamour okeyy....







we miss u shu...hope u sihat...ceria...rajin-rajin study
dan jangan lupa kan kita orang di sini....dan
seharus nya mesti hntr ole2 okey....muahh22...







en.mat kuasa dua....huahua






time kena serang....






kerana kami semua anak dara...so..lepak makan
dalam bilik kak siti....






emm..nyum2...memang best....ada penggemas baru...
en.hilmi dan en.eddy...2 kali tambah....






emmm.....bestttt woooo....satay pun ada...







dah kenyang...mcm ni lah tinggal....






jom lepas ni serang umah mekdah pulakkk......





3 comments:

Noorul Syuhada said...

mee kari ke? pos la kat sini... so jelessss

shuhadachomby said...

semesti nya mee kari lah..

aku takut oarng pos tu dulu yang makan kalau nak pos kat ko..

kah kah..

Noorul Syuhada said...

jeles nya cik su..teringat2 rasa mee kari kak ct yg aritu aku entam sampai 2 mangkuk tuh

Blogger templates

Related Posts with Thumbnails